07:00 07 Aprilie 2020
În direct
  • EUR20.13
  • USD18.64
  • RUB0.24
  • RON4.17
  • UAH0.68
Moldova
Sa primesc un link scurt
106 0 0

Cetățenii Republicii Moldova care vor dori să plece în vacanță în această vară în Papua Noua Guinee trebuie să știe că vor fi privați de un serviciu.

CHIȘINĂU, 1 iunie – Sputnik. Dacă v-ați planificat vacanța în Papua Noua Guinee trebuie să știți că autoritățile din Port Moresby au decis să interzică Facebook-ul timp de o lună. 

Ministrul Comunicaţiilor din această țară a anunțat că măsura este necesară pentru eliminarea conturilor false şi a pornografiei de pe reţeaua socială, potrivit Digi24. 

De asemenea, se va studia efectul răspândirii ştirilor false, cum este folosit Facebook-ul şi dacă are efecte asupra stării de bine şi a productivităţii locuitorilor arhipelagului.

Dacă rezultatele nu vor fi satisfăcătoare, reţeaua ar putea fi interzisă definitiv şi înlocuită cu un site de socializare naţional.

Papua Noua Guinee este o țară insulară situată în vestul Oceanului Pacific, la nord de Australia și la est de Indonezia. Împarte insula Noua Guinee cu provinciile Papua și Papua de Vest ale Indoneziei.

Tematic

Termenul de valabilitate al pașaportului moldovenesc va fi extins până la 10 ani
Din februarie, vor fi perfectate pașapoarte noi
Spania oferă ajutor nerambursabil şi locuințe gratis moldovenilor cu pașaport românesc
Tagurile:
Papua Noua Guinee, vacanta, facebook


Știrile Zilei