00:46 07 August 2020
În direct
  • EUR19.68
  • USD16.62
  • RUB0.23
  • RON4.07
  • UAH0.60
Moldova
Sa primesc un link scurt
367 0 0

Sputnik. Cunoștințe: De ce să-ți faci studiile la USM, prorectorul universității oferă detalii în cadrul unui interviu pentru Sputnik-Moldova.

CHIȘINĂU, 23 iunie — Sputnik. În Republica Moldova poți face studii de calitate, spune prorectorul pentru activitate didactică al Universității de Stat din Moldova (USM), Otilia Dandara.

Prorectorul pentru activitate didactică al Universității de Stat din Moldova, Otilia Dandara, este de părere că tinerii noștri trebuie să conștientizeze că pot face studii de calitate la ei acasă. Nu este nevoie să investească sume enorme de bani pentru a obține o diplomă a unei universități de peste hotarele țării. În prezent, spune Otilia Dandara, instituțiile de învățământ superior din țara noastră depun eforturi considerabile pentru a crea condiții de studii bune, analizează piața muncii și stabilesc parteneriate cu agenții economici, astfel ca fiecare absolvent să-și găsească un loc de muncă.

Mai multe detalii despre oferta de studii a Universității de Stat din Moldova, facultățile de top, specialitățile cu mai multe locuri cu finanțare din bugetul de stat aflați din interviul video de mai jos.

Agenția Internațională de Presă și Radio Sputnik Moldova, în colaborare cu organizații și medii de informare din domeniul educației și științei, a lansat recent proiectul multimedia "Sputnik. Cunoștințe". În cadrul proiectului, organizatorii vor acorda o atenție deosebită realizărilor recente din medicină, economie, sport, cultură, educație, dezvoltarea tehnologiilor inovaționale și informaționale. Studioul radio Sputnik Moldova va realiza interviuri cu rectorii/prorectorii tuturor universităților din Republica Moldova pentru a vă prezenta ofertele de studii existente în țara noastră.

 

 

Tematic

Sputnik.Cunoștințe: Informații din prima sursă despre studiile la UTM
Sputnik.Cunoștințe: Tot ce trebuie să știi dacă vrei să faci studii la USM
Sputnik lansează proiectul informativ-instructiv Sputnik.Cunoștințe
Tagurile:
usm, calitate, studii, student, Otilia Dandara


Știrile Zilei