10:10 21 Aprilie 2019
În direct
  • EUR20.15
  • USD17.91
  • RUB0.28
  • RON4.23
  • UAH0.67
Fotografie simbol: bebeluș

Accident înfiorător: Un copil de doar șase luni și un matur și-au pierdut viața – Video

CC0 / Pixabay / Pexels
Moldova
Sa primesc un link scurt
134600

Presa locală și internauții au transmis că cu puțin timp în urmă, la Bardar, sat din raionul Ialoveni, aflat în apropiere de Capitală, a avut loc un accident cumplit, în care au decedat două persoane, printre care și un sugaci de doar șase luni.

CHIȘINĂU, 26 ian – Sputnik, S.P. Poliția a relatat că accidentul s-a produs între două automobile, una de marca Dacia, iar alta Peugeot. Și anume, Dacia a ieșit la depășire, a derapat și a lovit frontal Peugeot-ul.

Oamenii legii au mai precizat că automobilul de marca Dacia era condus de un bărbat de 31 de ani, care se îndrepta spre Chișinău și venea dinspre Hâncești. Alături de el erau un pasager 21 de ani.

În Peugeot-ul care a fost lovit violent se aflau șase oameni: șoferul de 33 de ani, două femei de 31 și, respectiv, 26 de ani, un bărbat de 57 de ani și doi minori - o fetiță de șase anișori și un bebeluș născut în anul 2018.

Impactul a fost fatal pentru șoferul mașinii care a decedat pe loc, iar bebelușul a murit în drum spre spital. Ceilalți pasageri au fost transportați la spital cu diverse traumatisme.

Tematic

Strigător la cer: bebeluș de 12 zile, vândut de moldoveni unei nemțoaice
Accident rutier pe șoseaua Chișinău-Hâncești: un bebeluș a ajuns la spital
Tagurile:
masina, Bardar, Accident, Sofer, mort, bebelus
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei