02:36 16 Iunie 2019
În direct
  • EUR20.52
  • USD18.18
  • RUB0.28
  • RON4.35
  • UAH0.69
Premiile TEFI. Imagine de arhivă

Festivalul „TEFI-Sodrujestvo” va avea loc la Chișinău

© Sputnik / Евгений Одиноков
Moldova
Sa primesc un link scurt
48 0 0

La Chișinău, va avea loc Festivalul „TEFI-Sodrujestvo” la care vor participa cunoscuți jurnaliști de televiziune și regizori din străinătate. Vor fi prezentate filme televizate și documentare din mai multe țări, vor fi organizate master-class-uri ale jurnaliștilor de renume.

CHIȘINĂU, 23 mai – Sputnik. În luna septembrie, la Chișinău va avea loc Festivalul „TEFI-Sodrujestvo”. Evenimentul se va desfășura sub egida președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon.

Șeful statului a convocat astăzi o ședință de lucru, la care a fost discutat planul de organizare a acestui eveniment.

Potrivit președintelui, evenimentul are drept obiectiv nu doar crearea unei platforme pentru desfășurarea Festivalului „TEFI-Sodrujestvo”, dar și prezentarea Moldovei ca destinație turistică pentru oaspeții țării noastre, familiarizarea cu tradițiile moldovenești, cu locurile pitorești, precum și de a contribui la crearea unui număr important de materiale televizate despre țara noastră, care vor fi difuzate la posturile de televiziune din diverse state.

La festival vor participa cunoscuți jurnaliști de televiziune și regizori din străinătate, vor fi prezentate filme televizate și documentare din mai multe țări, vor fi organizate master-class-uri ale jurnaliștilor de renume.

Tematic

Chișinăul, în Top 5 cele mai romantice orașe din CSI, în ajun de Ziua Îndrăgostiților
Medvedev le-a expediat premierilor din CSI mesaje de felicitare de Ziua Victoriei
Tagurile:
TEFI, Chisinau, Festival, Igor Dodon


Știrile Zilei