10:41 27 Februarie 2020
În direct
  • EUR19.44
  • USD17.86
  • RUB0.27
  • RON4.05
  • UAH0.73
Moldova
Sa primesc un link scurt
Meteo în Moldova: Prognoza exactă pentru fiecare zi (221)
1988 0 0

Cu puțin timp în urmă, meteorologii au emis iarăși două avertizări cod galben de condiții meteo complicate, după ce ploile de ieri și din astă noapte au făcut ravagii în țară.

CHIȘINĂU, 19 iun – Sputnik. Meteorologii au emis o nouă avertizare cod galben de instabilitate atmosferică, valabilă pentru ziua de astăzi.

Începând cu ora 13:00 și până la miezul nopții, în toată țara se prevăd descărcări electrice, izolat averse (15-45 l/m2) cu grindină și vijelie în rafale de până la 15-20 m/s.

Totodată, în contextul precipitațiilor puternice care au fost prognozate, Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis o avertizare hidrologică de subinundații locale.

Astfel, Centrul Hidrologic avertizează că este posibilă creșterea locală a nivelului apei în râurile mici cu 0.5-1.0 m și formarea scurgerilor intensive pe pante cu risc de subinundații locale.

Administrația Publică Locală, agenţii economici, în subordinea cărora se află lacuri de acumulare, sunt avertizați să atragă atenţie la starea barajelor, podurilor căilor de evacuare a apei.

Avertizare Meteorologică
© Photo : SHS
Avertizare Meteorologică
Тема:
Meteo în Moldova: Prognoza exactă pentru fiecare zi (221)

Tematic

Ploaia torențială a făcut ravagii în Capitală: Iată cine au ajuns sub ape – Video
Tagurile:
inundații, descarcari electrice, precipitatii, vijelie, cod galben, avertizare, meteo


Știrile Zilei