02:27 13 August 2020
În direct
  • EUR19.56
  • USD16.61
  • RUB0.23
  • RON4.04
  • UAH0.60
Moldova
Sa primesc un link scurt
46210

Întrevederea dintre premierul moldovean și vicepremierul rus a fost confirmată chiar de către Maia Sandu. Aceasta va avea loc în seara zilei de luni, la ora 17:00, în sediul Guvernului.

CHIȘINĂU, 24 iun – Sputnik. Vicepremierul rus, Dmitri Kozak, se va afla într-o vizită de lucru în Republica Moldova. Oficialul rus se va întâlni la Chișinău cu președintele Igor Dodon, dar și cu premierul Maia Sandu.

Întrevederea Sandu-Kozak a fost confirmată chiar de către premierul moldovean. Aceasta va avea loc în seara zilei de luni, la ora 17:00, în sediul Guvernului.

Șeful Guvernului a anunțat că va discuta cu vicepremierul rus, ”în primul rând, despre colaborarea economică și comercială” dintre Republica Moldova și Federația Rusă.  

”Să vedem care sunt disponibilitățile Moscovei în raport cu condițiile de comercializare a bunurilor de proveniență din Republica Moldova”, a declarat Sandu.

Guvernul a operat astăzi modificări la componența Comisiei interguvernamentale moldo-ruse pentru colaborare economică. În componența comisiei a fost inclus vicepremierul pentru Reintegrare, Vasile Șova, care va deține și funcția de președinte al acestei comisii.  

Secretar al acestei comisii a fost numită Tatiana Cerchez, consultant principal în Secția regimuri comerciale și relații economice bilaterale, Direcția cooperare internațională în Ministerul Economiei și Infrastructurii.

Tematic

Va reuși oare Maia Sandu să îmbunătățească relațiile cu Rusia
Românii, îngrijorați de ultimele declarații ale Maiei Sandu
Tagurile:
Dmitri Kozak, Maia Sandu


Știrile Zilei