17:46 15 Octombrie 2019
În direct
  • EUR19.38
  • USD17.56
  • RUB0.27
  • RON4.07
  • UAH0.71
Selecționata Moldovei la fotbal

Unde poate fi urmărit LIVE meciul de fotbal Andorra-Moldova

© Facebook / Federația Moldovenească de Fotbal
Moldova
Sa primesc un link scurt
135 0 0

Astăzi se desfășoară meciul de fotbal dintre selecționatele Andorrei și Moldovei, iar meciul va fi transmis live pe TV și internet.

CHIȘINĂU, 11 oct - Sputnik. Selecționata Moldovei la fotbal întâlnește astăzi selecționata Andorrei, pe terenul echipei gazdă, într-un meci pentru calificările la Campionatul EURO 2020.

Partida începe la ora 21:45 ora locală și va fi transmisă LIVE la TV de Canal 3.

”Pentru acest meci, selecționerul Moldovei, Semen Altman, a convocat 20 de jucători, Eugen Sidorenco și Igor Armaș n-au făcut deplasarea din cauza accidentărilor, iar Iaser Țurcan și Maxim Cojocaru au continuat pregătirea cu Naționala de tineret”, informează Federația Moldovenească de Fotbal.

Echipa națională a Moldovei a efectuat ieri un antrenament pe stadionul Estadi Nacional, precedat de conferința de presă cu participarea selecționerului Semen Altman și a mijlocașului Eugeniu Cebotaru.

”Meciul va fi arbitrat de o brigadă de arbitri din Belgia: Jonathan Lardot – la centru, Florian Lemaire, Karel De Rocker – asistenți, Nathan Verboomen – al patrulea oficial. Observator de arbitri va fi Michael Thomas Ross (Irlanda de Nord), iar Delegat – Marko Simeunovic (Slovenia)”.

Pe internet, meciul poate fi urmărit AICI, AICI, sau comentarii live AICI.

Tagurile:
Moldova, Andorra


Știrile Zilei