00:13 07 Iulie 2020
În direct
  • EUR19.39
  • USD17.26
  • RUB0.24
  • RON4.01
  • UAH0.64
Moldova
Sa primesc un link scurt
Relațiile moldo-ruse - o nouă etapă (58)
175 0 0

Dmitri Kozak l-a felicitat pe Ion Ceban cu ocazia alegerii în funcția de primar general al municipiului Chișinău.

CHIȘINĂU, 28 nov – Sputnik. Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, întreprinde astăzi o vizită de lucru în capitala Federației Ruse, la invitația primarului orașului Moscova, Serghei Sobianin.

În cadrul vizitei, primarul Capitalei a avut o întrevedere cu viceprim-ministrul, reprezentantul special al Președintelui Federației Ruse pentru dezvoltarea relațiilor comercial-economice cu Republica Moldova, Dmitri Kozak.

”Am avut o discuție constructivă și am abordat mai multe subiecte din domeniul, economic, social, cultural și educație. La fel, am convenit sa avem o colaborare strânsă, între municipiul Chișinău cu orașele și regiunile din Federația Rusă. Am convenit sa elaboram un plan de acțiuni pentru perioada următoare”, a scris Ceban pe pagina s-a de Facebook.

Viceprim-ministrul rus l-a felicitat pe Ion Ceban cu ocazia alegerii sale în funcția de primar general al municipiului Chișinău.

Anterior, primarul capitalei Republicii Moldova afirma că Moscova poate oferi Chișinăului mai multe oportunități.

”Avem mute lucruri și exemple frumoase pe care le putem lua și implementa în Chișinău. Moscova ne poate oferi un mare potențial și mai multe programe care le putem implementa împreună", a scris Ceban pe pagina sa de Facebook cu ocazia plecării la Moscova.

De menționat că aceasta este prima vizită întreprinsă de Ion Ceban în străinătate în calitate de primar general al municipiului Chișinău.

Тема:
Relațiile moldo-ruse - o nouă etapă (58)

Tematic

Ce va apărea în locul șantierului de pe strada Calea Ieșilor, închis de primarul Ion Ceban
Viceprimarii propuși de Ion Ceban au fost votați
Tagurile:
Moscova, vizita, Dmirti Kozak, Ion Ceban


Știrile Zilei