15:41 28 Ianuarie 2020
În direct
  • EUR19.49
  • USD17.68
  • RUB0.28
  • RON4.08
  • UAH0.72
Moldova
Sa primesc un link scurt
Meteo în Moldova: Prognoza exactă pentru fiecare zi (205)
447320

Au rămas zile numărate până la sărbătorile de iarnă – meteorologii au anunțat cum va fi vremea de Crăciunul pe stil nou și de Revelion.

CHIȘINĂU, 10 dec – Sputnik. Sărbătorile de iarnă sunt deja pe aproape însă vremea de afară pare a fi mai degrabă primăvăratică. Meteorologii au anunțat dacă vom avea ger și zăpadă de Crăciun și Revelion.

Săptămâna aceasta se vor înregistra temperaturi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade. Astfel, astăzi vom avea valori termice maxime de +8..+10 grade Celsius. Nici nopțile nu vor mai fi la fel de geroase ca până acum – temperaturile vor oscila între -3..0 grade în nordul țării și între -1..+2 grade în sud.

Vremea va rămâne la fel de caldă pe parcursul întregii săptămâni, cu șanse de ploi în weekend.

Prognoza meteo pentru următoarele 7 zile
© Photo : SHS
Prognoza meteo pentru următoarele 7 zile

 

Meteorologii din România au anunțat prognoza până la sfârșitul acestui an, menționând că sunt puține șanse să ne bucurăm de ninsoare de Crăciunul pe stil nou. Estimările sunt valabile în mare măsură și pentru țara noastră

Astfel, potrivit Administrației române de Meteorologie și săptămâna viitoare,16 – 23 decembrie, temperaturile se vor situa în întreaga țară peste cele specifice acestei perioade, fiind înregistrate în medie +4,5 – +5 grade Celsius.

Și de Crăciun, în săptămâna 23 – 30 decembrie, temperaturile or fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval.

Potrivit meteorologilor din țara vecină, pe 25, 26 decembrie temperaturile vor atinge și până la plus 5-6 grade în orele amiezii și în jur de un grad noaptea.

Se pare că nu vom avea parte de vreme de iarnă nici în noaptea dintre ani. Specialiștii estimează pentru săptămâna 30 decembrie – 6 ianuarie 2020 temperaturi medii de 1,5 – 2 grade.

Тема:
Meteo în Moldova: Prognoza exactă pentru fiecare zi (205)
Tagurile:
Revelion, Crăciun, temperaturi, decembrie, 7 zile, meteo, vremea


Știrile Zilei