08:47 23 Iulie 2019
În direct
  • EUR19.69
  • USD17.55
  • RUB0.28
  • RON4.17
  • UAH0.68
Vladimir Putin

Reacția Moscovei la amenințările ISIS

© Sputnik / Sergey Guneev
INTERNAŢIONAL
Sa primesc un link scurt
52210

Administrația prezidențială a Rusiei a reacționat la mesajul video postat de gruparea teroristă ISIS. Purtătorul de cuvânt al președinției ruse a declarat că astfel de mesaje nu trebuie să fie supraapreciate, însă vor fi luate toate măsurile de siguranță necesare.

CHIȘINĂU, 1 aug — Sputnik. Kremlinul a îndemnat să nu fie supraapreciată importanța amenințărilor grupării Statul Islamic în adresa Rusiei. În opinia secretarului de presă al președintelui rus, Dmitri Peskov, astfel de manifestări sunt deplin logice pentru oamenii care simt că sunt "călcați pe coadă".

„Nu trebuie să trecem cu vederea aceste asemenea amenințări și în același timp trebuie să luăm toate măsurile necesare", a declarat Peskov, adăugând că președintele țării a fost informat deja cu privire la mesajul ISIS.

Reprezentantul Kremlinului a subliniat că mesajele video ale teroriștilor nu sunt în stare să influențeze politica Moscovei.

"Astfel de amenințări nu sunt în stare să influențeze politica consecventă a Rusiei, politica președintelui Putin în lupta cu terorismul, cu terorismul internațional, care va continua în toate direcțiile", a subliniat Peskov.

Reamintim că duminică reprezentanții grupării teroriste ISIS au postat pe internet un mesaj video în care adresează amenințări la adresa președintelui Putin și a cetățenilor ruși.

Tematic

Poliţia germană a găsit steagul grupării ISIS în camera teroristului din Bavaria
Tagurile:
Reacție, Moscova, Kremlinul, ISIS, Dmitri Peskov, Vladimir Putin, Rusia


Știrile Zilei