23:00 21 Februarie 2020
În direct
  • EUR19.19
  • USD17.77
  • RUB0.28
  • RON4.01
  • UAH0.73
POLITICĂ
Sa primesc un link scurt
3101

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a ieșit la atac după ce a aflat că premierul Dacian Cioloș ar intenționa să vândă mai multe mine de sare din România și anunță că e gata să ia măsuri radicale.

BUCUREȘTI, 11 iulie — Sputnik. Președintele Social-Democraților a afirmat că partidul pe care îl conduce va convoca Parlamentul într-o sesiune extraordinară pentru a depune o moțiune de cenzură în cazul în care Guvernul Cioloș va întreprinde demersuri pentru vânzarea unor mine de sare din România, scrie Agerpres

"Guvernul Cioloș nu are niciun fel de legitimitate ca guvern interimar să vândă vreo bucățică, vreo piatră din România. Asta este exclus. Ca să poți să vinzi ceva în România trebuie să ai totuși în spate o susținere legitimă, o susținere populară și să prezinți argumente serioase pentru ca din România să plece ceva. Plus că asta este un domeniu strategic", a spus Dragnea la România TV.

Potrivit liderului PSD, orice act al guvernului care pune în pericol securitatea națională, siguranța națională, interesele strategice, va fi sancționat cu depunerea unei moțiuni de cenzură, chiar dacă în acest fel s-ar putea ajunge la alegeri anticipate.

Dragnea a menționat că guvernul Cioloș nu a vorbit de privatizări când a venit la putere și trebuie să se țină de cuvânt.

Tematic

Guvernul Cioloş are zilele numărate. Din America i se trage
Tagurile:
Interese strategice, siguranța națională, interese naționale, Demitere, Vânzare, Mine de sare, moțiune de cenzură, PSD, Dacian Cioloș, Liviu Dragnea, România


Știrile Zilei