21:03 06 Aprilie 2020
În direct
  • EUR20.04
  • USD18.54
  • RUB0.24
  • RON4.15
  • UAH0.68
POLITICĂ
Sa primesc un link scurt
32545

Fostul ministru al Guvernului Ponta, Liviu Marian Pop, a dezvăluit pentru Sputnik semnificația ultimelor manevre de pe scena politică dâmbovițeană.

BUCUREȘTI, 13 iulie — Sputnik. Fuziunea dintre PMP și UNPR a reprezentat începutul unor noi alianțe care anunță o campanie electorală tumultoasă pentru alegerile parlamentare din această toamnă.

Senatorul PSD Liviu Marian Pop consideră că aceste mișcări de trupe reprezintă mai degrabă disperarea dreptei liberale de a se regrupa după eșecul devastator de la locale.

"Reapariția lui Traian Băsescu pe post de locomotivă arată cât de săracă este dreapta din punct de vedere al oamenilor politici. Băsescu, care încă nu s-a obișnuit cu postura de simplu membru de partid se visează premier", a declarat pentru Sputnik, Liviu Marian Pop.

Acesta a mai dezvăluit că visul lui Traian Băsescu este alimentat de PNL care încearcă în următoarea perioadă cooptarea lui Dacian Cioloș în partid și că o cooperare în tandem Cioloș-Băsescu este varianta agreata de întreaga aripă politică a dreptei.

Tematic

Băsescu l-ar putea băga la pușcărie pe președintele Moldovei, Timofti
Tagurile:
Dreapta politică, Partide, Politicieni, Premier, Fuziune, Planuri, campanie electorală, PNL, PSD, UNPR, PMP, Dacian Cioloş, Traian Băsescu, România


Știrile Zilei