14:29 22 Ianuarie 2020
În direct
  • EUR19.55
  • USD17.61
  • RUB0.29
  • RON4.09
  • UAH0.73
SOCIETATE
Sa primesc un link scurt
56810

O învățătoare în vârstă de douăzeci și șase de ani din județul Prahova a fost ridicată de autorități chiar în timpul orelor din cauza amenzilor de aproape 10.000 de lei și contrabandei cu țigări.

BUCUREŞTI, 5 mai — Sputnik. Sătenii din comuna Tătărăni spun că femeia este foarte frumoasă, dar și un pericol public, informează exclusiv24.net.

Alina Idriceanu, în vârstă de 26 de ani, este din 2016 învățătoare suplinitoare la Școala Bălțați din comuna Tătărăni, județul Prahova. Poliția a ridicat-o de la catedră chiar zilele acestea din cauza contrabandei cu țigări de la vama Albița. Alina a absolvit Dreptul și sătenii o consideră o adevărată pacoste.

Pe 6 februarie, învățătoarea a fost prinsă în Vama Albița cu un autoturism, transportând țigări de contrabandă. Inspectorii vamali au descoperit în locuri special amenajate ale autoturismului peste 5 mii de țigarete de diferite mărci, cu timbru de acciză Republica Moldova. Țigaretele, în valoare totală de 1.255 lei românești, au fost reținute, invatatoarea a fost amendată cu 6.000 lei, iar autoturismul i-a fost confiscat.

Magistrații Tribunalului Vaslui au decis ca tânăra să fie cercetată în stare de libertate, sub control judiciar, scrie estnews.ro.

Ea a fost chemată la comisia de disciplină a școlii.

La Primărie are amenzi de aproape 10.000 de lei. În plus, are o condamnare penală pe fond pentru că a agresat doi consăteni și a atacat cu cuțitul o vecină.

"Nu e proastă deloc şi e chiar frumoasă, dar e o pacoste! Sare la bătaie, scoate cuțitul, face contrabandă şi are multe procese", spun sătenii despre ea.

Învățătoarea sexy şi rea a primit mandat de arestare pentru 30 de zile. În urma contestaţiei a scăpat doar cu control judiciar, asa că se va putea întoarce în faţa elevilor, scrie exclusiv24.ro

Tematic

Codruța Kovesi, nou mandat la DNA avizat de CSM
Tagurile:
Învățătoare, Comisia disciplinară, Vamă, țigări, Cercetare, Contrabandă, poliție, Alina Idriceanu, România


Știrile Zilei