08:49 19 Iunie 2019
În direct
  • EUR20.39
  • USD18.20
  • RUB0.28
  • RON4.32
  • UAH0.69
Şcoală

CARTEA RECORDURILOR: de 6 ani niciun elev nu mai ia BAC-ul în acest liceu

© Sputnik / Yevgeny Fatkin, Vadim Titov
SOCIETATE
Sa primesc un link scurt
103301

Elevii au luat numai note de 1, 2 şi 3 la examenul de simulare din luna martie, cea mai mare notă a fost 5,70. Este vorba de Liceul Agricol din Orțișoara, judeţul Timiş, România.

BUCUREŞTI, 13 iulie — Sputnik. În România învăţământul bate an de an recorduri după recorduri, dar în direcţia opusă progresului ştiinţific, la patru licee din judeţul Timiş promovarea la BAC fiind zero, scrie realitatea.ro.

Centrele educaţionale cu pricina sunt Liceul Tehnologic Agricol din comuna Orţişoara, Liceul Tehnologic "Cristofor Nako" din oraşul Sânnicolau Mare, Liceul Tehnologic Transporturi Auto din Timişoara şi Liceul Teoretic Socrates din Timişoara.

Însă la Liceul Tehnologic Agricol din comuna Orţişoara niciun elev de clasa a XII-a nu a mai ia BAC-ul de 6 ani. La simulare, toţi elevii au luat note de 1, 2 şi 3, cea mai mare fiind nota 5,70 la Limba şi Literatura Română.

Rata de promovare la examenul de Bacalaureat în judeţul Timiş este de 63,25%, mai mică decât anul trecut când rata promovării a fost de 65,84%.

Niciun candidat din judeţ nu a obţinut media 10.

Tematic

Perle la BAC: „Ion o lasă însărcinată pe Ana pe cuptor"
Tagurile:
Rezultate, Candidat, Bacalaureat, Recorduri, Licee, Promovare, note, BAC, România


Știrile Zilei