20:27 19 Iulie 2019
În direct
  • EUR19.75
  • USD17.62
  • RUB0.28
  • RON4.17
  • UAH0.68
Dorin Chirtoacă

Chirtoacă riscă amendă și puncte de penalizare

© Sputnik / Miroslav Rotari
SOCIETATE
Sa primesc un link scurt
85 0 0

Primarul oraşului Chişinău, Dorin Chirtoacă, riscă amendă şi puncte de penalizare pentru încălcarea Regulamentului Circulaţiei Rutiere.

CHIȘINĂU, 13 iul — Sputnik. Ministerul Afacerilor Interne și Inspectoratul Național de Patrulare s-au autosesizat în urma secveței video, apărută în mass-media, în care maşina primarului de Chișinău, Dorin Chirtoacă, intră în depăşire chiar pe trecerea de pietoni.

„Prin acțiunile sale, conducătorul vehiculului a neglijat prevederile Regulamentului Circulaţiei Rutiere, prin care depășirea este interzisă pe trecerile pentru pietoni și în imediata apropiere înainte de acestea”, potrivit MAI.

Recent, mașina primarului general de Chișinău, Dorin Chirtoacă, de model Toyota Camry, cu numerele de înmatriculare C LI 162, a fost surprinsă de o camera video în momentul în care a ieșit la depășire exact pe o trecere de pietoni, unde sunt amplasate și limitatoare de viteză.

Nu este pentru prima dată când primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, este filmat cum încalcă regulile de circulație în trafic. Ultimul incident s-a produs în seara zilei de 11 iulie.

Imaginile au fost surprinse pe strada Sprâncenoaia, cartierul Telecentru.

Tematic

Anișoara Loghin despre primarul de Chișinău, "beat la volan" şi "mâna PLDM-ului"
Tagurile:
Video, Circulația rutieră, Încălcare, Poliție, Amendă, Primarul de Chişinău, Dorin Chirtoacă


Știrile Zilei