11:19 23 Octombrie 2018
În direct
  • EUR19.59
  • USD17.03
  • RUB0.26
  • RON4.20
  • UAH0.61
Valeriu Ostalep

Valeriu Ostalep poate candida la funcția de președinte al Republicii Moldova

© Sputnik / Мирослав Ротарь
SOCIETATE
Sa primesc un link scurt
283 0 0

Agenția de presă și radio Sputnik Moldova îl felicită cu jubileul de 40 de ani pe prietenul și comentatorul său permanent Valeriu Ostalep, cunoscutul politolog, om de stat, fost viceministru al Afacerilor Externe și actualul director al Institutului de Studii Diplomatice, Politice și de Securitate.

CHIȘINĂU, 25 iul — Sputnik. Valeriu Ostalep este unul dintre puținii experți din Republica Moldova care excelează printr-o înțelegere profundă a proceselor ce au loc în țară și în lume.

Dânsul s-a remarcat și printr-o serie de recomandări realiste privind depășirea de către Republica Moldova a impasului în care zace țara. El este omul care spune ceea ce știe, iar în analizele sale nu speculează cu presupuneri și aproximări. Comentariile pe care le face sunt de fiecare dată actuale, pertinente și responsabile.

Dragă prietene, scriem aceste rânduri din toată inima și cu toată considerația. Cuvintele noastre de felicitare sunt pline de sinceritate, așa cum abundă de sens afirmațiile tale care ating de fiecare dată esența.

Tematic

Ostalep: opoziția nu este pregătită să preia puterea
Tagurile:
alegeri prezidențiale, Aniversare, Candidat, Valeriu Ostalep, Republica Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei