03:12 22 Aprilie 2021
În direct
  • EUR21.64
  • USD18.02
  • RUB0.24
  • RON4.39
  • UAH0.64
Știri
Sa primesc un link scurt
112 0 0

Un caz ieșit din comun a avut loc în localitatea Avdarma din regiunea autonomă găgăuză: un grup de adolescenți au obligat un copil de opt ani să consume băuturi alcoolice după care, atunci când acesta și-a pierdut conștiința, l-au abandonat în pădure.

Comrat, 7 apr – Sputnik, Maxim Topal. Grupul de adolescenți a plecat să se odihnească la iarbă verde, printre ei se afla și un copil de opt ani. Refuzul 

acestuia de a consuma alcool a provocat nemulțumiri în rândul tinerilor care l-au forțat să bea până când copilul și-a pierdut conștiința.

Speriați adolescenții au fugit de la locul faptei lăsând copilul  inconștient. Trecătorii au fost cei care au chemat ambulanța, iar medicii au găsit minorul inconștient.

Inspectoratul de poliție din regiunea găgăuză a confirmat pentru corespondentul Sputnik incidentul informând că minorul leșinat a fost dus la spitalul regional din Comrat.

Potrivit comunicatului de presă al poliției copilul de opt ani se afla într-o stare avansată de intoxicație alcoolică iar medicii au confirmat că în momentul internării acesta era sub influența alcoolului.

Directorul spitalului din Comrat, Nina Railean, a declarat că medicii au examinat copilul în prezența părinților și au constatat intoxicarea avansată a acestuia cu substanțe alcoolice necunoscute care i-au provocat “un stres serios de sănătate”.

Poliția a anunțat că acest caz se anchetează iar o decizie va fi luată conform prevederilor legale.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Aproape în comă alcoolică: Cu ce s-a terminat aventura unor tineri în Capitală - Video
Tagurile:
Comă, copii, Gagauzia

Știrile Zilei