07:17 20 August 2019
În direct
  • EUR19.57
  • USD17.62
  • RUB0.26
  • RON4.14
  • UAH0.70
Штефан чел Маре Stefan cel Mare

Parada homosexualilor, ca imbold la profanarea simbolurilor naționale și spirituale

© Sputnik / Мирослав Ротарь
Opinie
Sa primesc un link scurt
Sergiu Praporșcic
167654

După ce sâmbătă s-a consumat în grabă evenimentul căruia comunitatea homosexualilor și lesbienilor i-a spus "marșul fără frică", pe internet au fost profanate simbolurile naționale și spirituale creștin-ortodoxe ale poporului nostru.

CHIȘINĂU, 19 mai — Sputnik, Sergiu Praporșcic. Un internaut a plasat un colaj cu imagina monumentului lui Ștefan cel Mare din centrul Capitalei. Doar că în această fotografie contrafăcută, marele domnitor, care est și sfânt canonizat de Biserica Ortodoxă română, nu mai ține crucea, ci o cârpă multicoloră, care este simbolul homosexualilor.

Vom menționa că poliția, care a fost în număr mare astăzi la marșul amoralității, apărându-i pe cei cu orientări sexuale deviante de revolta și ocara firească a oamenilor morali și normali, nu a luat atitudine în acest caz, de și a fost sesizată.

Poliția moravurilor din Republica Moldova parcă nici nu ar exista, deși a fost adusă o gravă ofensă tuturor creștinilor din Republica Moldova, care constituie o majoritate covârșitoare de peste 98 la sută.

În același timp, oamenii pașnici, care au protestat împotriva amoralității, au fost agresați de polițiști.

Opinia autorului ar putea să nu coincidă cu opinia redacției Sputnik.

Tagurile:
spirituale, statale, nationale, simbolurilor, profanarea, imbold, homosexualilor, parada, Chișinău


Știrile Zilei