19:49 25 Iunie 2019
În direct
  • EUR20.74
  • USD18.20
  • RUB0.29
  • RON4.40
  • UAH0.70
Arest. Imagine simbol

Incredibil: Poliția l-a prins pe ”cel mai periculos” criminal din Trușeni - Video

© Facebook / Primaria Municipiului Pitesti
Opinie
Sa primesc un link scurt
1275351

Polițiștii au descins acasă la un bărbat din comuna Trușeni, după ce au aflat că acesta desfășura ilegal activități comerciale.

CHIȘINĂU, 6 iul — Sputnik, C.S. Polițiștii au făcut mare tam-tam din faptul că au prins un bărbat din comuna Trușeni care comercializa ilegal frunze de dafin. Evident, nu vrem să justificăm în niciun fel desfășurarea ilegală a activității de întreprinzător, dar modul ostentativ în care este mediatizat acest caz nu poate să provoace decât nedumerire. Din păcate, aceasta este o realitate tristă din satele Moldovei, când oamenii încearcă, uneori și pe căi mai puțin legale, să-și câștige existența.

Potrivit polițiștilor, bărbatul de 56 de ani nu avea autorizație sau acte care i-ar permite să desfășoare activitate de întreprinzător. Polițiștii au descins la domiciliul bărbatului, ”după ce ar fi intrat în posesia unei informaţii precum că în comuna Truşeni sunt achiziţionate și expuse spre comercializare condimente (frunze de dafin), fără autorizație". Oamenii legii au depistat 1470 de pachețele ambalate cu frunze de dafin, doi saci cu frunze de dafin și 1500 de pachețele curate, fără acte de proveniență.

Marfa a fost ridicată, iar bărbatul urmează să fie amendat pentru ”Desfăşurarea ilegală a activităţii de întreprinzător” și ”Achiziţionarea, păstrarea, transportulul şi comercializarea ilegală a valorilor materiale”.

În același comunicat, Poliția îi îndeamnă pe cetățeni să-i sesizeze de fiecare dată când observă astfel de cazuri, telefonând la serviciul 112, dar și să procure produse doar din magazinele autorizate.

Ne întrebăm și noi, oare ce l-a determinat pe un bărbat de 56 de ani să se ocupe cu ditamai business cu frunze de dafin?

Opinia autorului ar putea să nu coincidă cu opinia redacției Sputnik Moldova.

Tematic

Polițist de Frontieră, membru al unui grup criminal: Contrabandă cu metale neferoase
Criminal periculos, extrădat de americani autorităților de la Chișinău - Video
Ce făcea în Capitală un grup criminal din care făceau parte moldoveni și sirieni - Video
Tagurile:
frunze de dafin, l-a prins, cel mai periculos criminal, video, politia, Truseni


Știrile Zilei