21:01 19 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.22
  • USD17.78
  • RUB0.24
  • RON4.31
  • UAH0.65
Opinie
Sa primesc un link scurt
32530

Senatorul rus Aleksei Pușkov a declarat că NATO suferă de o moarte cerebrală, comentând ultimele declarații ale lui Stoltenberg.

BUCUREȘTI, 7 iun – Sputnik. Senatorul Aleksei Pușkov, a comentat declarația secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg despre “descurajare și dialog” în raport cu Moscova.

Potrivit membrului Consiliului Federației, în pofida lipsei dialogului și descurajării în sine, Stoltenberg nu observă că această formulă nu funcționează. Pușkov a reamintit că Alianța Nord-Atlanticului nu poate “descuraja” Rusia în situația din Siria, Donbas și Belarus.

“E o formulă virtuală. În realitate NATO nu are o politică clară în raport cu Rusia, în afară de o politică a ostilității. Pentru asta nu e nevoie de prea multă minte. Așa se întâmplă de mai mulți ani. Suntem nevoiți, urmând președintele Macron, să constatăm moartea cereblară a NATO”, a scris Pușkov în canalul său telegram.

Anterior, Stoltenberg a declarat într-un interviu publicației Welt am Sonntag, că cooperarea dintre Moscova și Minsk îngrijorează membrii alianței. De asemenea, el a subliniat că NATO “menține o dublă abordare față de Rusia: descurajare și dialog”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tagurile:
rusia, NATO

Știrile Zilei