12:32 23 Februarie 2018
Chişinău-1°C
În direct
Reprezentanţii patronatelor

Reprezentant al patronatelor către guvern: să nu ne aveţi de idioţi

Sputnik Moldova
Politică
Sa primesc un link scurt
1710

Unul dintre reprezentanţii patronatelor susţine că nu are aşteptări prea mari de la guvernul lui Valeriu Streleţ.

CHIŞINĂU, 28 iul – Sputnik. Deocamdată, nu avem nicio aşteptare de la acest guvern, a declarat un reprezentant al patronatelor la discuţia de marţi cu Valeriu Streleţ şi cu unii dintre actualii şi viitorii miniştri ai Moldovei.

„Deocamdată nu avem nicio aşteptare de la acest guvern, al vostru, care sperăm să devină şi al nostru. Întâi de toate vrem de la voi sinceritate. Să nu ne aveţi de idioţi. Dacă vrem rezultate bune, trebuie să cooperăm, nu să se joace la o singură poartă. Aşa cum a fost până acum nu mai merge”, a declarat un reprezentant al patronatelor.

Potrivit acestuia, pentru a obţine schimbări în bine este nevoie ca deciziile importante să fie luate doar împreună. „Pentru businessul legal nu trebuie să faceţi nimic fără consultarea noastră. Noi ştim cum e posibil să sporim serios acumulările la buget. Dacă va fi un dialog activ, în care să ne auzim unii pe alţii, în circa un an şi jumătate am putea să ieşim din situaţia actuală de impas, după care să urmeze o dezvoltare reală”, a mai spus reprezentantul patronatelor.

La rândul său, Valeriu Streleţ a promis că pe lângă Prim-ministru va fi reactivat consiliul economic, iar guvernarea va dialoga şi va face echipă bună cu patronatele.

Tematic

Streleţ şi viitorul Moldovei: tentativa unei prognoze „astropolitice”
Cine este Valeriu Streleţ?
Tagurile:
Patronate, Discuţii, Parteneri sociali, Confederaţia Naţională a Patronatelor, Valeriu Streleţ, Republica Moldova, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARIIȘtirile Zilei