12:43 06 Aprilie 2020
În direct
  • EUR20.04
  • USD18.54
  • RUB0.24
  • RON4.15
  • UAH0.68
Politică
Sa primesc un link scurt
141111

Leancă susţine că cel mai grav lucru care s-a întâmplat în 2015 în republica Moldova este faptul că „a dispărut speranţa”.

CHIŞINĂU, 17 noiembrie – Sputnik. Iurie Leancă a declarat marţi că în 2015 în Republica Moldova a dispărut speranţa, iar de vină ar fi cei care au răspuns până în prezent de actul guvernării. El a lansat şi un îndemn mai special pentru PLDM.

Leancă susţine că cel mai grav lucru care s-a întâmplat în 2015 în republica Moldova este faptul că „a dispărut speranţa”.

„Trebuie să redăm speranţa cetăţenilor noştri şi încrederea partenerilor noştri externi”, a declarat Leancă. Acesta a mai spus că PPEM propune să fie abandonate frustrările şi să se vină cu soluţii de depăşire a crizei.

Referindu-se la PLDM, Leancă a spus că fără acest partid nu va fi posibilă formarea unei alianţe de guvernare. Totodată, el afirmă că înţelege frustrările liberal-democraţilor şi le propune o soluţie de revenire la negocieri:

„Nimeni nu-i împiedică pe cei de la PLDM să vină ei cu iniţiativa”, a spus Leancă.

Acesta şi-a avertizat colegii pro-europeni să ţină cont de faptul că deocamdată partenerii occidentali mai au încredere în Republica Moldova.

Tematic

Leancă va negocia de la Berlin participarea PPEM în AIE4
Tagurile:
Parteneri europeni, Leancă, PLDM-PDM-PL, Negocieri, Încredere


Știrile Zilei