12:27 23 Februarie 2018
Chişinău-1°C
În direct
Владимир Филат

Filat a fost turnat de colegi de partid, de foşti miniştri şi de rude

© RIA Novosti. Ruslan Shalapuda
Politică
Sa primesc un link scurt
56210

Liderul socialiştilor, Igor Dodon, a declarat miercuri că informaţiile care au devenit cunoscute deputaţilor ar demonstra că Filat este implicat adânc în schemele de fraudare a sistemului financiar-bancar al ţării.

CHIŞINĂU, 2 dec – Sputnik. Din informaţiile prezentate miercuri în Parlament, devine tot mai evident că Vlad Filat a fost implicat „până în gât” în schemele de fraudare a sistemului financiar-bancar al Republicii Moldova. O declaraţie în acest sens a făcut miercuri Igor Dodon, în cadrul şedinţei Parlamentului.

„Din informaţiile ce ne-au fost prezentate de Procuratură şi CNA, este evident că Filat este implicat „până în gât” în schema de fraudare a sistemului financiar-bancar al Republicii Moldova”, a spus Igor Dodon.

Mai mult, liderul socialiştilor a subliniat că „Filat a fost denunţat şi de colegi de partid, de foşti miniştri, chiar şi de rude”.

În acest context, Igor Dodon s-a referit iarăşi la poziţia socialiştilor, care susţin că anticipatele sunt singura soluţie în actualele circumstanţe existente în ţară.

„De ce insistăm doar asupra alegerilor parlamentare anticipate? Pentru că din ceea ce se întâmplă în Parlament, chiar şi azi, se vede cât se poate de clar că ţara nu mai poate fi guvernată şi este nevoie de un nou parlament”, a spus Dodon.

Tematic

Filat nu a ieşit din greva foamei
Tagurile:
Colegi de partid, Denunţuri despre Filat, Igor Dodon, Miniştri, Rude, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARIIȘtirile Zilei