14:41 19 Decembrie 2018
În direct
  • EUR19.72
  • USD17.31
  • RUB0.26
  • RON4.24
  • UAH0.62
Vlad Ţurcanu

Nicolae Timofti, rămas oficial fără purtător de cuvânt.

privesc.eu
Politică
Sa primesc un link scurt
11910

Preşedintele ţării, Nicolae Timofti, nu mai are consilier pentru comunicare, după ce în Monitorul Oficial a fost publicat decretul prin care şeful statului a acceptat demisia lui Vlad Ţurcanu din funcţia respectivă.

CHIŞINĂU, 20 feb — Sputnik. Potrivit decretului prezidenţial publicat vineri, 19 februarie, în Monitorul Oficial al Republicii Moldova, şeful statului a acceptat, la data de 16 februarie 2016, demisia lui Vlad Ţurcanu din funcţia de consilier al Preşedintelui Republicii Moldova pentru comunicare, purtător de cuvânt.

Fostul purtător de cuvânt al preşedintelui Timofti, Vlad Ţurcanu, şi-a anunţat demisia din funcţie în data de 21 ianuarie, după depunerea jurământului de către Guvernul condus de Pavel Filip.

„Motivul este că am dezinformat opinia publică cu privire la ziua depunerii jurământului de către membrii noului Guvern", a declarat Ţurcanu la vremea respectivă.

Amintim că Guvernul Filip a depus jurământul la 20 ianuarie, în secret, aproape de miezul nopţii, după ce ziua fusese învestit în parlament. Turcanu anunţase atunci că ceremonia de depunere a jurământului ar urma să aibă loc abia a doua zi.

Tematic

Vlad Ţurcanu şi-a dat demisia din funcţia de consilier al preşedintelui ţării
Tagurile:
Monitorul Oficial, purtător de cuvânt, decada, demisie, Vlad Ţurcanu
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei