13:53 26 Septembrie 2020
În direct
  • EUR19.53
  • USD16.77
  • RUB0.22
  • RON4.01
  • UAH0.59
Politică
Sa primesc un link scurt
50 0 0

Premierul moldovean, Pavel Filip, a avut luni o întrevedere bilaterală cu şefa diplomaţiei de la Bruxelles, Federica Mogherini, care a promis sprijin ţării noastre.

CHIŞINĂU, 15 mar – Sputnik. Luni la Bruxelles premierul Pavel Filip a avut o întrevedere bilaterală cu vicepreşedintele Comisiei Europene şi comisarul UE pentru Afaceri Externe şi Politică de Securitate. Cei doi oficiali au discutat despre evoluţiile interne din Republica Moldova.

„Oficialii au discutat despre evoluţiile interne din Republica Moldova, despre principalele măsuri și rezultate în implementarea reformelor asumate în cadrul Foii de Parcurs. În mod special, au fost trecute în revistă principalele realizări obţinute în implementarea agendei europene, precum și angajamentele și termenele de implementare pentru perioada imediat următoare”, se spune într-un comunicat de presă difuzat de serviciul de presă al Guvernului.

Sursa notează că Pavel Filip a exprimat înalta sa apreciere pentru sprijinul acordat şi atitudinea deschisă pentru dialog din partea Uniunii Europene, împărtăşind viziunea sa asupra acţiunilor prioritare ale Guvernului Republicii Moldova.

Pe de altă parte şefa diplomaţiei europene, Federica Mogherini, a dat asigurări că Uniunea Europeană va sprijini în continuare Republica Moldova pe calea reformelor.‎

Tematic

Filip: contează toate platformele de dialog privind Transnistria
Tagurile:
Pavel Filip, Promisiuni, Bruxelles, Federica Mogherini, Bruxelles

Știrile Zilei