16:41 19 Decembrie 2018
În direct
  • EUR19.72
  • USD17.31
  • RUB0.26
  • RON4.24
  • UAH0.62
Anişoara Loghin

Anişoara Loghin, "Chirtoacă beat la volan" şi "mâna PLDM-ului"

fb.com/ Anisoara Loghin
Politică
Sa primesc un link scurt
1307075

Un cititor fidel al portalului Sputnik Moldova ne-a expediat un link cu o înregistrare video în care Anişoara Loghin, despre care s-a scris în presă că l-ar fi părăsit pe Dorin Chirtoacă, vorbeşte despre reţinerea acestuia de către oamenii legii pentru că ar fi urcat băut la volan.

CHIŞINĂU, 26 apr – Sputnik. Informaţiile controversate apărute în presă despre faptul că Dorin Chirtoacă ar fi fost părăsit de Anişoara Loghin au provocat până şi bănuieli privind implicarea serviciilor secrete ale unor state în viaţa şi cariera primarului de Chişinău. În acest context, unul dintre cititorii noştri fideli ne-a expediat un material video despre peripeţiile rutiere nocturne ale primarului liberal al Chişinăului.

Este vorba despre o ştire difuzată la 3 iulie 2014 de postul de televiziune ProTV. În acea ştire se spune că primarul Chişinăului a fost tras pe dreapta în timp ce venea spre Chişinău. Asta după ce un tânăr ar fi sunat la poliţie şi a povestit că Dorin Chirtoacă ar fi urcat la volan în stare de ebrietate.

Informaţia aşa şi nu s-a adeverit, deoarece testul de alcoolemie a arătat contrariul.

Dat fiind faptul că incidentul a avut loc în prag de campanie electorală, Chirtoacă a calificat verificările la care a fost supus şi faptul că a fost filmat drept acţiuni cu tentă electorală.

Ulterior, mai mulţi reprezentanţi ai PL au adus acuzaţii liberal-democraţilor, spunând că PLDM, care controla la acea vreme Ministerul Afacerilor Interne, ar fi organizat această farsă pentru a-l denigra pe Chirtoacă.

Tematic

E grav: în „dosarul penal” al „divorţului” lui Chirtoacă au apărut martori
Tagurile:
Beat la volan, Video, Anişoara Loghin, PLDM, Dorin Chirtoacă
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei