08:31 22 August 2019
În direct
  • EUR19.75
  • USD17.79
  • RUB0.27
  • RON4.18
  • UAH0.71
Vicepremierul FR D. Rogozin

Vizita lui Rogozin: agenda și itinerarul zilei a doua

© Sputnik / Мирослав Ротарь
Politică
Sa primesc un link scurt
Moscova - Chişinău: 2016 ca timp al resetării (50)
9601

Reprezentantul special al președintelui Rusiei Dmitri Rogozin va avea un șir de întrevederi la Tiraspol, unde a sosit în ajun, după care, la întoarcere, și în capitala Republicii Moldova.

CHIȘINĂU, 6 iul — Sputnik. Vicepremierul Rusiei, reprezentantul special al președintelui FR pentru Transnistria, Dmitri Rogozin, își continuă vizita de două zile în Moldova. Miercuri, politicianul rus se va întâlni la Tiraspol cu spicherul parlamentului regional, Vadim Krasnoselski, și va vorbi în fața deputaților transnistreni la ședința plenară.

Este planificată examinarea în primul rând a problemelor social-economice.

Înainte de aceasta însă Dmitri Rogozin va ieşi în faţa presei cu șefului regiunii, Evgheni Șevciuk, cu care au avut o întrevedere în ajun.

Tot marți, înainte de a sosi la Tiraspol, vicepremierul Rusiei s-a întâlnit cu Octavian Calmâc, ministrul Economiei al RM, și cu vicepremierul RM Gheorghe Balan, responsabil de reglementarea diferendului transnistrean.

Miercuri, în a doua jumătate a zilei, Rogozin va reveni la Chișinău unde are programată o discuție cu prim-ministrul RM, Pavel Filip.

Тема:
Moscova - Chişinău: 2016 ca timp al resetării (50)

Tematic

Vicepremierul Rusiei dezvăluie scopul vizitei sale în Moldova
Rogozin: Moldova trebuie să conteze pe prioritățile pieței ruse
Tagurile:
întrevederi, agendă, vizită, itinerar, Dmitri Rogozin


Știrile Zilei