09:54 21 Octombrie 2018
În direct
  • EUR19.55
  • USD16.97
  • RUB0.26
  • RON4.19
  • UAH0.61
Dorin Chirtoacă

Dorin Chirtoacă va juca rolul principal într-o telenovelă moldovenească

shok.md
Politică
Sa primesc un link scurt
23320

Telenovela în care Primarul General al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, va avea rolul principal, va debuta în toamna acestui an.

CHIȘINĂU, 21 iulie – Sputnik. Joi primarul de Chișinău Dorin Chirtoacă a inspectat șantierul din Parcul „Valea Morilor" și lucrările de amenajare a plajei lacului „Valea Morilor". Jurnaliștii au profitat de ocazie și l-au întrebat ce părere are despre modul în care se încercă demiterea sa din funcție și anume prin organizarea unui referendum.

Primarul de Chișinău a declarat că "Totul este o telenovelă prin care sunt manipulați locuitorii Chișinăului. Eu le-am dorit succes și le doresc succes în continuare. Eu cred că autorii inițiativei de organizare a unui referendum de revocare din funcția vor putea aduna nu o sută de mii de semnături, dar chiar o sută cincizeci de mii de semnături, ținând cont de faptul că eu am câștigat în alegeri cu peste 50 la sută din voturi. Asta înseamnă că jumătate din locuitorii Capitalei sunt cei nemulțumiți "

Se pare că edilul deja și-a intrat în rolul de actor principal al acestei telenovele. El s-a arătat îngrijorat de starea uneia dintre reporterițe, care, după părerea lui, ar fi tremurat în timp ce-i acorda întrebări.

„Dumneavoastră de ce tremurați când îmi puneți întrebări? Nu stați comod? Vă înțeleg, vă este incomod, probabil și din alte motive", a declarat primarul de Chișinău cu un ton enigmatic.

Tematic

De ce Angelei Gonța "îi place" Dorin Chirtoacă
Tagurile:
Demiterea lui Chirtoacă, Chirtoacă, Chisinau
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei