08:35 19 Martie 2018
Chişinău-10°C
În direct
Comisia Electorală Centrală din Transnistria.

În Transnistria au fost înregistrați primii doi candidați la șefia regiunii

© Sputnik/ Irina Leahova
Politică
Sa primesc un link scurt
82 0 0

Comisia Electorală Centrală a nerecunoscutei RMN a eliberat legitimația de candidat la șefia regiunii pentru primii doi pretendenți din cei zece care candideze pentru această funcţie la alegerile din 11 decembrie.

TIRASPOL, 8 oct — Sputnik, Irina Leahova. Comisia Electorală Centrală a nerecunoscutei RMN a adoptat în ședința de vineri hotărârea cu privire la înregistrarea a doi candidați la funcţia de şef al regiunii: actualul lider al administraţiei de la Tiraspol, Evgheni Șevciuk, și președintele Sovietului Suprem, Vadim Krasnoselski.

Ambii candidați au prezentat la CEC, pe data de 3 octombrie, listele cu semnăturile alegătorilor și procesele verbale privind colectarea semnăturilor, a comunicat CEC.

Potrivit Elenei Gorodețkaia, președintele CEC, grupurile de lucru vor fi gata să prezinte în curând rezultatele verificării documentelor depuse de candidații Oleg Horjan și Ghenadi Kuzmiciov.

În total, zece transnistreni și-au exprimat dorința de a candida pentru postul de șef al regiunii. Perioada înaintării candidaturilor și, respectiv, de colectare a semnăturilor va dura până la 10 noiembrie.

Tematic

Iurie Roșca: Stația terminus pentru Transnistria este Republica Moldova
Expert rus: Transnistria nu are șanse să se unească cu Rusia
Tagurile:
alegeri în Transnistria, înregistrare candidați, Vadim Krasnoselski, Evgheni Șevciuk, Transnistria, Republica Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARIIȘtirile Zilei