21:38 25 Septembrie 2017
Chişinău+ 21°C
În direct
Donald Trump

Trump și-a bătut joc de mediatizarea sancțiunilor și expulzărilor lui Obama

© AP Photo / Steve Helber
Politică
Sa primesc un link scurt
60921

Președintele ales al SUA, Donald Trump, a făcut haz pe seama unor instituții de presă americane de frunte, pentru modul în care acestea au prezentat scandalul legat de noile sancțiuni antirusești și expulzarea diplomaților ruși.

CHIȘINĂU, 31 dec — Sputnik. Trump a scris pe pagina sa de Twitter că rușii jonglează ca cu niște proști cu posturile americane care continuă să venereze politicile lui Obama.

„Sunt ridicoli, nu au (posturile de televiziune vizate) nici cea mai mică închipuire", a scris Trump.

De asemenea, politicianul a sugerat că rușii i-au înjosit pe cei din anturajul lui Obama chiar și prin faptul că nu au recurs la un răspuns simetric.

Potrivit lui Donald Trump, Vladimir Putin a procedat foarte înțelept, atunci când a contramandat expulzarea diplomaților americani.

Este de remarcat și faptul că vineri jurnaliștii de la CNN au declarat pe parcursul întregii zile că decizia lui Putin de a nu expulza diplomații americani, ca răspuns la gestul lui Obama, drept una „stranie" și au încercat să ghicească dacă nu cumva în felul acesta liderul rus îl „joacă" pe viitorul președinte Trump.

Tematic

Putin: sancțiunile Occidentului au fost benefice pentru antreprenori
Tagurile:
presa, mediatizare, diplomați, expulzare, Sancțiuni, Vladimir Putin, Donald Trump, Barack Obama, Rusia, SUA
Reguli de utilizareCOMENTARIIȘtirile Zilei