15:02 21 Ianuarie 2019
În direct
  • EUR19.55
  • USD17.14
  • RUB0.26
  • RON4.16
  • UAH0.61
Igor Dodon susține o conferință de presă la Moscova

Războiul declarațiilor dintre Dodon și Plahotniuc ia amploare

© Sputnik / Александр Вильф
Politică
Sa primesc un link scurt
Vizita oficială a lui Igor Dodon la Moscova - detalii (20)
53630

După ce liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a difuzat o declarație prin care a dezaprobat afirmațiile făcute marți, la Moscova de către președintele Dodon, a urmat replica purtătorului de cuvânt al șefului statului, Ion Ceban.

CHIȘLINĂU, 17 ian — Sputnik. Ceban a subliniat pentru PDM că din luna decembrie a lui 2016, Republica Moldova are un președinte ales de popor, care pune în practică dorințele cetățenilor.

„Mai mult de jumătate dintre ei cred că Republica Moldova trebuie să fie parte a Uniunii Eurasiatice", scrie Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

El opinează că „guvernanții au negociat acordul de asociere cu UE pe ascuns", iar „oamenii nu înțeleg ce au semnat ei acolo și nici nu au văzut vreun beneficiu până acum".

„Dimpotrivă, efectul a fost o înghețare a relațiilor economice cu Rusia și multe pagube directe asupra cetățenilor. Președintele a promis că va repara acest lucru și va face tot ce îi permite funcția pentru a scoate țara dintr-un acord păgubos pentru cetățenii ei. O va face mai devreme sau mai târziu", a punctat purtătorul de cuvânt al șefului statului.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Тема:
Vizita oficială a lui Igor Dodon la Moscova - detalii (20)

Tematic

Expert: Rusia nu-și va deschide piața imediat după vizita lui Dodon la Moscova
Putin a făcut o declarație surprinzătoare: ce crede el despre moldoveni
Tagurile:
Președintele Republicii Moldova, Declarații, purtător de cuvânt, Replică, Război, PDM, Președinția Republicii Moldova, UE, PDM, Vlad Plahotniuc, Ion Ceban, Igor Dodon, Vladimir Putin, Europa, Rusia
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei