07:51 25 Aprilie 2018
Chişinău+ 13°C
În direct
FMI

Greceanîi: FMI ne-a impus majorarea tarifelor și a vârstei de pensionare

© REUTERS / YURI GRIPAS
Politică
Sa primesc un link scurt
Indexarea 2017: cu cât vor crește pensiile moldovenilor (11)
8331

Liderul socialiștilor moldoveni Zinaida Greceanîi a criticat dur actuala guvernare a Republicii Moldova pentru că a cedat presiunilor exercitate de Fondul Monetar Internațional.

CHIȘINĂU, 17 feb- Sputnik. Președintele PSRM a acuzat forțele politice care conduc la ora actuală țara noastră că au adoptat decizii antisociale la presiunea FMI.

„Sub presiunea instituțiilor financiare internaționale și, în special, a Fondului Monetar Internațional, guvernarea actuală a adoptat niște decizii privind majorarea vârstei de pensionare pentru bătrânii noștri și majorarea tarifelor la resursele energetice", a declarat Greceanîi.

Ea a mai declarat că la doi an de când țara noastră implementează Acordul de asociere cu UE, în Republica Moldova nu s-a schimbat în bine nici situație economică, dar nici cea a democrației și a respectării drepturilor și libertăților fundamentale ale omului.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Тема:
Indexarea 2017: cu cât vor crește pensiile moldovenilor (11)

Tematic

Moldovenii vor plăti miliardul furat, așa vrea FMI. Dodon, în război cu Guvernul
Tagurile:
vârsta de pensionare, Democrație, socialiștii, Presiuni, Tarife, Economie, Acordul de asociere RM-UE, FMI, PSRM, FMI, Zinaida Greceanâi, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei