09:38 13 Aprilie 2021
În direct
  • EUR21.32
  • USD17.90
  • RUB0.23
  • RON4.33
  • UAH0.64
Politică
Sa primesc un link scurt
Președintele Igor Dodon - 100 de zile de activitate (10)
180690

Președintele Igor Dodon a anunțat decizia luată de autoritățile de la Kremlin privind cetățenii moldoveni aflați ilegal pe teritoriul Federației Ruse

CHIȘINĂU, 25 mart — Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a anunțat pe pagina sa de Facebook că autoritățile din Federația Rusă au decis prelungirea termenului în care cetățenii moldoveni aflați ilegal pe teritoriul Rusiei vor putea să-și legalizeze șederea.

”Ca rezultat al întrevederii cu președintele rus, Vladimir Putin, care a avut loc la 17 martie, la Moscova, s-a decis prelungirea perioadei de legalizare a cetățenilor moldoveni care se aflau ilegal pe teritoriul Rusiei, înainte de 12 mai 2017. Conform datelor recente, până la 20 martie, peste 10 mii de cetățeni de-ai noștri au reușit să treacă procesul de legalizare. Îi îndemn pe toți să contacteze în mod activ biroul principale locale de gestionare a migrației din cadrul Ministerului Afacerilor Interne pentru obținerea statutului juridic de ședere legală pe teritoriul Federației Ruse”, a scris Dodon.

De asemenea, el a anunțat că cetățenii noștri care se află în Moldova și au interdicție de a intra pe teritoriul Federației ruse, vor pute verifica dacă au fost sau nu amnistiați accesând pagina сервисы.гувм.мвд.рф.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Тема:
Președintele Igor Dodon - 100 de zile de activitate (10)

Tematic

Dreptul de ședere al moldovenilor în Marea Britanie, din nou în pericol
Vizita în Rusia: Kremlinul a dezvăluit despre ce vor discuta Putin și Dodon
Dodon recurge la ultima soluție
Tagurile:
drept de ședere, anunț, decizia, uimit, moldoveni, Dodon, Putin, Rusia

Știrile Zilei