07:45 21 Octombrie 2018
În direct
  • EUR19.55
  • USD16.97
  • RUB0.26
  • RON4.19
  • UAH0.61
Liliana Palihovici

Liliana Palihovici și-a cerut iertare și și-a depus mandatul de deputat

© Sputnik / Мирослав Ротарь
Politică
Sa primesc un link scurt
Știri din Parlamentul Moldovei (234)
186881

Acum câteva clipe Liliana Palihovici și-a cerut iertare de la oamenii dezamăgiți de politicieni și a anunțat că își depune mandatul de deputat

CHIȘINĂU, 28 apr — Sputnik. Înainte de a-și anunța demisia din funcția de deputat, Liliana Palihovici a spus că speră ca acest pas să nu fie interpretat eronat prin articole scrise la comandă.

Dânsa a mai spus că democrația înseamnă responsabilitate și oportunitate, subliniind că simte pentru prima dată că nu poate să facă ceea pentru ce au vot-o oamenii.

„Puneți-vă întrebarea, de ce v-au votat oamenii și atunci veți gândi ca mine. Am înțeles că politica în Republica Moldova nu are principii, ci numai interese — interese înguste. Demagogia a fost ridicată la nivel de religie», a declarat Palihovici.

Vicepreședinta Parlamentului a mai declarat că „nu e nimic mai josnic și mai imoral decât să creezi iluzia că ești om de treabă, când totul de fapt e invers".

Ea a mai spus că la ora actuală în Republica Moldova oamenii au ajuns să se teamă de stat.

„Am muncit cot la cot cu oameni devotați cauzei pentru care au venit în politică. Îmi cer scuze de la oamenii dezamăgiți", a menționea, de asemenea, în discursul său de la tribuna centrală Palihovici.

Totuși, ea a sugerat că plecarea sa din Parlament nu înseamnă o retragere din viața publică, ci implicare în continuare în procesele din țara noastră, însă sub o altă formă.

Тема:
Știri din Parlamentul Moldovei (234)
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei