05:09 20 Ianuarie 2021
În direct
  • EUR21.03
  • USD17.34
  • RUB0.24
  • RON4.31
  • UAH0.62
Politică
Sa primesc un link scurt
31010

Vineri, 8 septembrie, la sediul Parlamentului republicii Moldova va avea loc o întâlnire a spicherului cu președinții comisiilor parlamentare permanente, după care vor urma declarații pentru presă

CHIȘINU, 7 sept — Sputnik, Nicu Goncear. Serviciul de presă al Parlamentului a anunțat că vineri, la ora 11.00, va avea loc o ședință comună a conducerii Parlamentului cu președinții comisiilor permanente. După această ședință, spicherul Andrian Candu va face declarații pentru presă.

Sesiunea parlamentară de toamnă-iarnă din acest an se anunță a fi una fierbinte. Totodată, agenda Legislativului este încărcată, fiind incluse mai multe proiecte importante ce urmează să fie dezbătute și supuse votului.

De menționat că partidele politice încep în această toamnă pregătirile pentru alegerile parlamentare din 2018. De altfel, unele partide deja sunt în plină campanie parlamentară, încă de după alegerile prezidențiale. Iar unii analiști chiar admit că am putea avea alegeri anticipate în Parlamentul țării. Astfel, declarațiile pe care urmează să le facă Andrian Candu ar putea să ofere indicii în acest sens, conturând mai multe procese și acțiuni importante ce se vor desfășura în scurt timp.

Așadar, să fim cu ochii pe spicher.

Tematic

(VIDEO/FOTO) Dodon, Candu și Filip, la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt
Vezi aici ce salarii ridică Igor Dodon, Pavel Filip și Andrian Candu
Maia Sandu a reușit: UE amână finanțarea Moldovei. Reacția lui Candu
Ce fac noaptea deputații? Răspunsul dat de Andrian Candu
Tagurile:
important, Sesiune, Declarații, Legislativ, Agendă, Proiecte, Candu, Parlamentul Republicii Moldova, Andrian Candu

Știrile Zilei