08:08 15 Decembrie 2017
Chişinău+ 4°C
În direct
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, și președintele Federației Ruse, Vladimir Putin

Igor Dodon: La Soci vor fi luate decizii de importanță majoră pentru Moldova

© Sputnik/ Михаил Климентьев
Politică
Sa primesc un link scurt
18320

În această dimineață, președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a plecat pe calea aerului la Soci, Federația Rusă, unde va participa la un for important al CSI și se va întâlni cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin.

CHIȘINĂU, 10 oct — Sputnik. Președintele Igor Dodon a anunțat pe pagina a de facebook că în această dimineață a decolat la bordul unui avion pentru ajunge la Soci.

"Întreprind o vizită de lucru la Soci pentru a participa la Ședința Consiliului Șefilor de State al CSI și a Consiliului Economic Suprem Eurasiatic", a scris Igor Dodon.

Dodon spune că, în cadrul acestei vizite, are preconizate cu întrevederi cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, și alți oficiali de rang înalt. De asemenea, în agenda de lucru a șefului statului este planificată o vizită la Universitatea de Stat din Soci şi o întrevedere cu studenții acestei instituții de învățământ, precum şi cu reprezentanții diasporei moldovenești din orașul Soci și regiunea Krasnodar.

"Avem ce discuta cu partenerii noștri strategici din CSI, inclusiv cu președintele Rusiei, Vladimir Putin. În cadrul acestor evenimente vor fi luate mai multe decizii de importanță majoră pentru țara noastră, dezvoltarea economică, creșterea exporturilor, precum și pentru diasporă. Sunt convins că vizita se va desfășura cu succes", a conchis șeful statului.

Tagurile:
intrevedere, discutie, for, Consiliul Economic Suprem Eurasiatic, Consiliul Șefilor de State al CSI, Igor Dodon, Vladimir Putin, Soci, Federația Rusă, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARIIȘtirile Zilei