06:35 07 Aprilie 2020
În direct
  • EUR20.13
  • USD18.64
  • RUB0.24
  • RON4.17
  • UAH0.68
Politică
Sa primesc un link scurt
9010

Presa de limbă română scrie, citând surse din politicul românesc, că în următoarele două săptămâni prim-ministrul Mihai Tudose ar putea să fie demis

CHIȘINĂU, 19 oct — Sputnik. "Surse politice anunță că în următoarele două săptămâni premierul Mihai Tudose ar putea fi demis", informează Sputnik România, care face trimitere la declarațiile unor surse politice, preluate de alte instituții de presă din România.

Cea mai urmărită televiziune de știri a transmis această știre ca provenind din "surse PSD", iar motivația acestui gest politic major ar fi aceea că Guvetnul Tudose nu respectă programul de guvernare, scrie sursa citată.

La acest capitol se încadrează, în opinia "surselor PSD", amânarea creșterii pensiilor, dar și alte măsuri din program care nu au fost puse în aplicare. "Îm două săptămâni se va face o evaluare", spun surse din PSD, cel însărcinat cu această operațiune fiind tot Darius Vâlcov.

Astfel, spun sursele Antena 3, "în ciuda tuturor declarațiilor liderilor", se va ajunge la demiterea controversatului premier. De altfel, după ultima ședință de la partid, Mihai Tudose a părăsit în grabă sediul PSD, neoferind declarații presei, lăsându-l numai pe Liviu Dragnea să răspundă întrebărilor.

Tematic

Presa a aflat ce a discutat Pavel Filip cu Mihai Tudose - detalii
Parlamentul României a aprobat componența Cabinetului Tudose
Jurnalist: Dragnea ar trebui să se teamă de Tudose și legăturile acestuia cu SRI
Tagurile:
demis, Prim-ministru, PSD, Guvernul României, Liviu Dragnea, Mihai Tudose, România


Știrile Zilei