23:25 09 August 2020
În direct
  • EUR19.68
  • USD16.62
  • RUB0.23
  • RON4.07
  • UAH0.60
Politică
Sa primesc un link scurt
34330

Cabinetul de Miniștri a aprobat în funcție noi secretari generali de stat. Iată cine sunt aceștia?

CHIȘINĂU, 31 ian — Sputnik. Membrii Guvernului Republicii Moldova au aprobat, la ședința de miercuri, numirea în funcție a secretarilor de stat pentru un șir de ministere.

Astfel, Aliona Serbulenco, care anterior a ocupat funcția de ministru adjunct, a fost numită secretar general de stat la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale în domeniul sănătății publice.

Alisa Pârlog va ocupa funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului. Ea va dirija domeniul produselor de origine animalieră. Până în prezent Alisa Pârlog, doctor în științe, și-a desfășurat activitatea în calitate de șefă de catedră la Universitatea Agrară din Chișinău.

Radu Rebeja, fost vicepreședinte al Federației Moldovenești de Fotbal, a fost numit în funcția de secretar de stat al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării și va administra domeniul tineretului și sportului.

Totodată, membrii Cabinetului de Miniștri au aprobat candidatura lui Vladislav Zara în funcția de director al Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale.

Tagurile:
noi secretari de stat, numit, funcție, guvern, Guvernul Republicii Moldova, Vladislav Zara, Radu Rebeja, Alisa Pârlog, Aliona Serbulenco


Știrile Zilei