04:27 23 Aprilie 2018
Chişinău+ 14°C
În direct
Victor Orban

Președintele Igor Dodon, bucuros că Orban a învins în Ungaria

© Sputnik / Сергей Гунеев
Politică
Sa primesc un link scurt
127 0 0

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care îl felicită pe premierul ungar, Victor Orban, cu victoria obținută duminică în alegerile parlamentare.

CHIŞINĂU, 9 apr — Sputnik. "Adresez cele mai sincere felicitări domnului Viktor Orban, prim-ministrul Ungariei, partidului Fidesz pe care îl conduce, dar și întregului popor ungar pentru victoria remarcabilă în cadrul alegerilor parlamentare de ieri!", scrie Igor Dodon pe Facebook și Instagram.

"Este o dovadă a încrederii depline a cetățenilor din Ungaria în politicile promovate de domnul Orban, care urmăresc apărarea și promovarea intereselor naționale ale statului!", a menționat șeful statului.

"Îi doresc succes și noi realizări în continuare domnului Orban și partidului al cărui președinte este în beneficiul Ungariei și al poporului ungar!", mai spus Dodon.

În final el a ținut să amintească că are o relație personală bună cu premierul ungar.

"Avem relații bune personale cu domnul prim-ministru și, așa cum am spus-o anterior, voi face totul pentru ca relațiile dintre Republica Moldova și Ungaria să înregistreze o dinamică pozitivă în toate domeniile de interes comun", a mai scris președintele Igor Dodon.

Tematic

Mesajul de Paşti al preşedintelui Dodon: Mai multă smerenie, cumpătare și generozitate
Dodon l-a felicitat pe Putin: Vezi cu ce ocazie
Tagurile:
invins, bucuros, igor, presedintele, orban, Dodon, Ungaria, Instagram, Facebook
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei

 • Atacul asupra Damascului

  Pentru Rusia este important să demonstreze că SUA şi aliaţii au pornit de la un fals atunci când au lansat atacul asupra Siriei, fiind ghidaţi de alte interese, de aceea a fost ignorat dreptul internaţional şi desconsiderat Consiliul de Securitate ONU, consideră experţii moldoveni, în contextul unui interviu acordat de ministrul rus de Externe.

  94
 • Seismograf

  Informaţia a fost făcută publică de către directorul onorific al Institutului Naţional de Fizică a Pământului din România, Gheorghe Mărmureanu. Cât de puternic va fi seismul.

  2732
 • Cimitir

  Cimitirul de pe strada Munceşti este unul dintre cele mai vechi cimitire din Chişinău care s-au mai păstrat şi este utilizat. Oamenii din regiune sunt afectaţi d efaptul că o parte din acesta a fost distrusă, iar pe locul care s-a eliberat au fost construite case.

  356