13:15 14 Decembrie 2018
În direct
  • EUR19.65
  • USD17.27
  • RUB0.26
  • RON4.22
  • UAH0.62
Silvia Radu

Anunț bombă. Silvia Radu spulberă toate zvonurile

© Sputnik / Miroslav Rotari
Politică
Sa primesc un link scurt
Alegeri locale în Moldova (31)
459330

Primarul interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, a făcut un anunț important legat de alegerile locale noi care vor avea loc la Chișinău, pe data de 20 mai.

CHIȘINĂU, 10 apr – Sputnik. Primarul interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, a anunțat că vrea să candideze la alegerile locale noi din 20 mai pentru funcția de primar general al Capitalei. 

”Mai mulți oameni pe care i-am întâlnit sau mi-au scris pe rețele sociale doresc să știe dacă voi candida sau nu. Vă spun cu toată sinceritatea că vreau să candidez, însă decizia depinde de câțiva factori principali, pe care sper să-i lămuresc în perioada următoare”, a anunțat Silvia Radu pe pagina sa de socializare.

Radu a precizat că dacă va candida pentru funcția de primar al Capitalei, atunci o va face doar în calitate de candidat independent, ”oricât de greu ar fi”. 

”Cred însă că susținerea directa a oamenilor îți dă mai multa putere să faci treabă pentru Chișinău. Spre deosebire de candidații politici, care pot candida fără semnăturile cetățenilor, ca independent va trebui sa strâng semnături”, a declarat Radu. 

Acesta a anunțat că împreună cu echipa sa va începe să colecteze semnăturile din data de 11 aprilie.  

”Intenționez sa utilizez și acest prilej pentru a mă întâlni cu locuitorii Chișinăului, pentru a discuta cu Dumneavoastră. (…) Vă aștept să discutăm doar despre Chișinău, despre ce putem face împreună pentru ca orașul nostru să fie mai frumos, fără politică, fără geopolitică”, a scris Silvia Radu.

Primărița a mai anunțat că, în toată această perioadă, prioritară rămâne activitatea la Primărie, de aceea va dedica doar două ore seara pentru a colecta personal semnături.

Тема:
Alegeri locale în Moldova (31)

Tematic

Silvia Radu: Am să vă fac un anunț important
Silvia Radu a început să-și formeze echipa cu care va conduce Chișinăul
Tagurile:
alegeri locale noi, primarie, Silvia Radu, CEC, primar
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei