21:31 18 Noiembrie 2018
În direct
  • EUR19.31
  • USD17.07
  • RUB0.26
  • RON4.14
  • UAH0.61
Alexandr Lukașenko

Alexandr Lukașenko vine la Chișinău. Vezi ce cadou de milioane le aduce moldovenilor

© AFP 2018 / SERGEI GAPON
Politică
Sa primesc un link scurt
36610

Președintele Republicii Belarus, Alexandr Lukașenko, vine săptămâna viitoare într-o vizită oficială în țara noastră. Liderul de la Minsk vine cu un cadou de milioane.

CHIŞINĂU,  11 apr – Sputnik. Președintele Republicii Belarus, Alexandr Lukașenko, va efectua o vizită oficială în Republica Moldova în zilele de 18-19 aprilie. Anunțul a fost făcut de șeful statului Igor Dodon după întrevederea pe care a avut-o, miercuri, cu ambasadorul Republicii Belarus în Republica Moldova, Serghei Ciciuc.

Premierul Pavel Filip și președintele Republicii Belarus, Alexandr Lukașenko
© Photo : Direcţia comunicare și protocol Guvernul Republicii Moldova

Agenda vizitei lui Lukașenko în Moldova prevede întrevederi cu omologul său moldovean, prim-ministrul țării și semnarea unor acorduri bilaterale.

”La solicitarea mea, în semn de prietenie, șeful statului belarus a luat decizia să doneze țării noastre mai multe unități de tehnică. Am fost unanimi în opinia că între Moldova și Belarus există relații de colaborare foarte bune și un potențial de cooperare care trebuie și poate fi valorificat la justa valoare, în beneficiul ambelor popoare”, a anunțat Dodon.

Alexandr Lukașenko va veni în Moldova la invitația președintelui țării Igor Dodon, făcută în cadrul vizitei sale la  Minsk, în vara anului trecut.

Tematic

Cadou de la Lukașenko: Tractoare și camioane belaruse pentru Moldova
Președintele Lukașenko, despre asemănarea dintre moldoveni și belaruși
Tagurile:
președintele belarus, Alexandr Lukașenko, Igor Dodon, Minsk, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei