01:29 19 Octombrie 2019
În direct
  • EUR19.35
  • USD17.41
  • RUB0.27
  • RON4.07
  • UAH0.70
Eduard Harunjen

Toată conducerea Procuraturii Generale a fost chemată în Parlament

© Sputnik / Мирослав Ротарь
Politică
Sa primesc un link scurt
45210

Procurorul General, Eduard Harunjen, și adjuncții acestuia Igor Popa și Mircea Roșioru, răspund la întrebările deputaților din Comisiile Juridică și cea de Securitate.

CHIȘINĂU, 2 mai – Sputnik. Comisia juridică, numiri și imunități și Comisia securitate, apărare și ordine publică desfășoară la această oră audieri comune a Raportului de activitate a Procuraturii Generale pentru anul 2017. La audieri au fost chemați Procurorul General, Eduard Harunjen, și adjuncții acestuia, Igor Popa și Mircea Roșioru. 

Procurorul General răspunde la întrebările deputaților din cele două comisii. Întrebările vizează dosarul fraudei bancare din Moldova, așa-numitul dosar ”Laundromat”, procesul de tergiversare a unor dosare penale. 

Ulterior, raportul de activitate al Procuraturii Generale va fi prezentat de către Procurorul General, Eduard Harunjen, în cadrul ședinței în plen a Parlamentului.

Tematic

Ce schimbare se va produce în anul 2023 în cariera lui Eduard Harunjen
Timofti a semnat decretul de numire a lui Harunjen în funcția de procuror
Harunjen: furturile de la BEM au început înainte de Șor
Tagurile:
Laundromat, raportul de activitate al Procuraturii Generale, dosarul fraudelor bancare, dosare penale, audieri în Parlament, Parlament, Roman Boțan, Mircea Roșioru, Raisa Apolschi, Eduard Harunjen, Igor Popa


Știrile Zilei