01:02 15 Decembrie 2018
În direct
  • EUR19.65
  • USD17.27
  • RUB0.26
  • RON4.22
  • UAH0.62
Avigdor Lieberman, ministrul Apărării al Israelului

De a plecat la Moscova ministrul israelian al Apărării Lieberman

© East News / AP/FOTOLINK
Politică
Sa primesc un link scurt
13011

Lieberman are programată o întrevedere cu ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu. Din delegație face parte și șeful Directoratului de Informații Militare, Tamir Hayman, informează mass-media.

CHIȘINĂU, 31 mai — Sputnik. Ministrul Apărării al Israelului, originar din Basarabia, Avigdor Lieberman, a plecat pe calea aerului la Moscova unde va avea o întrevedere cu omologul său rus Serghei Șoigu, informează joi mass-media israeliană, cu referire la un comunicat al șefului Apărării publicat pe Twitter.

„Plec în Rusia într-o vizită de lucru. Principalele chestiuni de pe agendă sunt asigurarea sistemului de securitate a Israelului, precum și expansiunea Iranului și a grupărilor acestuia în Siria", a scris Lieberman.

Anterior, ambasada Israelului la Moscova a confirmat că este planificată o astfel de întâlnire.

„Împreună cu Lieberman vor sosi la Moscova șeful Directoratului de Informații Militare și șeful departamentului militar-politic al Ministerului Apărării", a comunicat sursa pentru reporterul RIA Novosti.

Ceva mai devreme, Lieberman a scris pe Facebook că apreciază înalt relațiile cu Rusia și dialogul stabilit cu această țară.

Tematic

SUA acuză Iranul de agresiune asupra Israelului de pe teritoriul Siriei
Israelul a atacat locații Hamas în fâșia Gaza
Tagurile:
expansiunea Iranului, sistem de securitate, intrevedere, ministrul Apărării, delegație, Serghei Șoigu, Avigdor Lieberman, Israel, Rusia
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei