17:57 14 Decembrie 2018
În direct
  • EUR19.65
  • USD17.27
  • RUB0.26
  • RON4.22
  • UAH0.62
Dmitri Kozak

Dmitri Kozak, reprezentant special pentru Moldova: Vladimir Putin a semnat decretul

© Sputnik / Рамиль Ситдиков
Politică
Sa primesc un link scurt
26720

Dmitri Kozak este noul reprezentant special al președintelui Rusiei pentru dezvoltarea relațiilor economice și comerciale cu Moldova.

CHIȘINĂU, 12 iul — Sputnik. Dmitri Kozak a fost numit în funcția de reprezentant special al președintelui Federației Ruse pentru dezvoltarea relațiilor economice și comerciale cu Republica Moldova.

Decretul de numire a fost semnat pe data de 11 iulie de președintele rus Vladimir Putin. Totodată, prin acest document este recunoscută nulitatea decretului din 21 martie și 2 august 2012 privind numirea ”reprezentantului special al președintelui Federației Ruse pentru Transnistria”.

”A-i încredința vicepremierului Federației Ruse, Dmitri Kozak, funcția de reprezentant special al președintelui Rusiei pentru dezvoltarea relațiilor comerciale și economice cu Guvernul Republicii Moldova", scrie în decretului semnat de Vladimir Putin.

Anterior, funcția de reprezentant special al președintelui rus pentru Transnistria a fost ocupat de actualul șef al Roskosmos, Dmitrii Rogozin. El a fost numit în anul 2012, când președinte al Federației Ruse era Dmitri Medvedev.

Tematic

Ce zice Rogozin despre decizia CC privind denumirea limbii de stat în Moldova
Reacția lui Igor Dodon după ce Dmitrii Rogozin a fost declarat persona non grata
Ce spunea Dmitri Rogozin în singurul său interviu acordat unui ziarist român
Tagurile:
reprezentant special, Dmitri Kozak, Dmitri Rogozin, Vladimir Putin
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei