11:44 06 Iunie 2020
În direct
  • EUR19.48
  • USD17.39
  • RUB0.25
  • RON4.03
  • UAH0.65
Politică
Sa primesc un link scurt
79 0 0

Potrivit unui comunicat de la Președinție, ”în rezultatul înțelegerilor preliminare, pentru data de 6 septembrie, este planificată întrevederea dintre preşedintele Republicii Moldova şi liderul regiunii transnistrene, care va avea loc la Reşedinţa de Stat de la Condriţa”.

CHIȘINĂU, 3 sept – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, va avea o întrevedere cu liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski.

Potrivit unui comunicat de la Președinție, ”în rezultatul înțelegerilor preliminare, pentru data de 6 septembrie, este planificată întrevederea dintre Preşedintele Republicii Moldova şi liderul regiunii transnistrene, care va avea loc la Reşedinţa de Stat de la Condriţa”.

Scopul întrevederii prevede continuarea dialogului în vederea consolidării încrederii şi menţinerii stabilităţii în Zona de Securitate de la Nistru. O înţelegere în acest sens a fost luată în cadrul întrevederii din 25 aprilie, curent.

Reprezentanţii mass-media vor fi informaţi ulterior despre rezultatele discuțiilor purtate dintre șeful statului și liderul de la Tiraspol. 


Tematic

O nouă întrevedere între Dodon și Krasnoselski: Iată despre ce vor discuta
Krasnoselski: Transnistria este gata pentru alegerile președintelui Rusiei
Tagurile:
Vadim Krasnoselski, Condrița, Igor Dodon, Transnistria, Moldova


Știrile Zilei