07:07 22 Februarie 2019
În direct
  • EUR19.44
  • USD17.13
  • RUB0.26
  • RON4.09
  • UAH0.63
Guvernul Republicii Moldova

Pavel Filip, către ministrul agriculturii: Copiați legea de la vecini și veniți cu soluții

© Photo: Guvernul Republicii Moldova
Politică
Sa primesc un link scurt
Guvernul Moldovei - știri de ultimă oră, proiecte, reforme (81)
11210

Problema „ambroziei” a stârnit discuții aprinse în cadrul ședinței de astăzi a Guvernului Republicii Moldova.

CHIȘINĂU, 13 sept — Sputnik. Pavel Filip a rămas nemulțumit de acțiunile Ministerului Agriculturii la capitolul „ambrozia și metodele de combatere a plantei sezoniere".

Pavel Filip a cerut săptămâna trecută Ministerului Agriculturii să vină cu propuneri pentru eradicarea ambroziei — planta care este periculoasă pentru sănătatea oamenilor.

Ministerul Agriculturii a luat act de solicitarea lui Pavel Filip privind metodele de combatere a ambroziei şi a trasmis premierului o scrisoare în care „prezintă" informaţii despre ambrozie — unde este întâlnită şi care sunt efectele acesteia asupra oamenilor.

Prim-ministrul a rămas nemulțumit de scrisoarea recepționată ca răspuns la solicitarea sa.

„Eu vă mulţumesc domnule ministru, dar acest lucru îl puteam citi pe net. Prin această scrisoare, ne informaţi că aceasta este problema administraţiei publice locale. Zic ca să nu vă pierdeţi timpul în continuare. Am făcut lucrul în locul ministerului Agriculturii", a menționat Pavel Filip.

Moldovenii care nu-și vor prăși grădina vor fi amendați>>>

„Domnule ministru, transmiteți colegilor să nu mai vină cu asemenea scrisori. Iată legea aprobată de colegii din România. Trimiteți Ministerului această lege, copiaț-o și vă rog să nu veniți cu argumente de ce nu pot fi executate anumite lucruri, dar veniți cu propuneri", s-a adresat prim-ministrul Pavel Filip ministrului Agriculturii, Liviu Volconovici, în cadrul ședinței de Guvern.

Тема:
Guvernul Moldovei - știri de ultimă oră, proiecte, reforme (81)

Tematic

Soluțiile Ministerului Agriculturii pentru problemele producătorilor de fructe
Pavel Filip: Ministerul Sănătății să întreprindă măsuri pentru evitarea unei epidemii
Tagurile:
sedinta guvernului, ambrozie, planta, solicitare, prim-ministru, Ministerul agriculturii, Guvern, Liviu Volconovici, Pavel Filip, Moldova, Chisinau
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei