04:10 24 Februarie 2019
În direct
  • EUR19.44
  • USD17.13
  • RUB0.26
  • RON4.09
  • UAH0.63
Serviciul de Informații și Securitate

Unii sunt demiși, alții pleacă de bună voie: Ce se întâmplă la SIS

© Sputnik / Евгений Панасенко
Politică
Sa primesc un link scurt
Guvernul Moldovei - știri de ultimă oră, proiecte, reforme (81)
128831

În timp ce doi miniștri au fost demiși astăzi din funcție, un alt demnitar pleacă de bună voie - iată ce se întâmplă la Serviciul de Informații și Securitate.

CHIȘINĂU, 18 sept — Sputnik. În dimineața acestei zile, vicedirectorul SIS, Ruslan Munteanu, și-ar fi dat demisia,  anunță presa locală.

Munteanu a fost numit în funcţia de director-adjunct în anul 2015, de către președintele de atunci Nicolae Timofti. În perioada anilor 2001 — 2015, colonelul SIS Ruslan Munteanu a deţinut mai multe funcţii în cadrul Ministerului Afacerilor Interne şi Serviciului de Informaţii şi Securitate (SIS). Totodată, amintim că el este frate al deputatului liberal Valeriu Munteanu.

Precizăm că marți, în cadrul briefingului săptămânal al Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc a anunțat remanieri guvernamentale. Astfel, Silvia Radu și Nicolae Ciubuc vor fi noi membri ai cabinetului de miniștri. Fostul primar general interimar al Capitalei va ocupa funcția de ministrul al Sănătății, Protecției Sociale și Familiei, iar Ciubuc va fi în fruntea ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului. Anunțul a fost făcut de liderul PDM, Vlad Plahotniuc.

Тема:
Guvernul Moldovei - știri de ultimă oră, proiecte, reforme (81)

Tematic

Premierul a convocat o ședință cu ușile închise care s-ar putea încheia cu demisii
Premierul Pavel Filip cere demisia a doi șefi: de la Vamă și Poliția de Frontieră
Tagurile:
de buna voie, demisi, pleaca, ce se intimpla, SIS
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei