07:34 14 August 2020
În direct
  • EUR19.79
  • USD16.71
  • RUB0.23
  • RON4.09
  • UAH0.61
Politică
Sa primesc un link scurt
52 0 0

Circumstanțele s-au schimbat puțin, însă liderii SUA și Rusiei se vor întâlni numaidecât la Paris, a menționat purtătorul de cuvânt al președintelui Rusiei.

CHIȘINĂU, 6 nov – Sputnik. Întrevederea în format complet de la Paris prevăzută pentru 11 noiembrie nu va avea loc, însă Putin și Trump se vor întâlni numaidecât, a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al liderului rus.

„Într-adevăr, circumstanțele s-au schimbat întrucâtva. Formatul multilateral legat de împlinirea a 100 de ani de la încheierea Primului Război Mondial nu permit organizarea unei întrevederi detaliate a celor doi președinți”, a explicat Peskov, adăugând că „ei (Putin și Trump) se vor întâlni numaidecât la Paris”.

„Întrevederea însă va avea loc „din mers” din cauza formatului multilateral al activităților; liderii vor conveni asupra unei întâlniri în format complet pe viitor”, a spus Peskov, citat de RIA Novosti.

Luni seara președintele SUA, Donald Trump, a declarat că „nu este sigur” că se va întâlni cu președintele Rusiei, Vladimir Putin la Paris, dar nu a exclus o întrevedere cu liderul rus în cadrul summitului G20 din Argentina.

Tematic

Vladimir Putin a evidențiat rolul primordial al patriotismului
Noul lider al Cubei a discutat cu Vladimir Putin la Moscova
Tagurile:
Paris, Trump, Putin, întâlnire


Știrile Zilei