06:24 21 Septembrie 2019
În direct
  • EUR19.52
  • USD17.64
  • RUB0.28
  • RON4.12
  • UAH0.72

Un ministru din Guvernul Filip a mers la București cu cafeaua făcută la Chișinău - VIDEO

© Fotolia / Ferumov
Politică
Sa primesc un link scurt
Guvernul Moldovei - știri de ultimă oră, proiecte, reforme (151)
37310

Ministrul moldovean savura din băutura adusă de acasă tocmai când premierul Pavel Filip saluta gazdele și vorbea despre însemnătatea ședinței comune a celor două Guverne.

CHIȘINĂU, 22 nov – Sputnik. Fiecare cu cafeaua sa. Un ministru din Guvernul Pavel Filip a mers astăzi la ședința comună a Executivelor din Republica Moldova și România, la București, cu cafeaua făcută la Chișinău.

Este vorba despre ministrul Justiției, Victoria Iftodi. Aceasta a fost surprinsă de camerele video în timpul ședinței comune a miniștrilor din cele două țări cum bea cafeaua din termosul adus de la Chișinău.

Deși pe masă gazdele au pus sticle cu apă plată și carbogazoasă, ministrul moldovean al Justiției a preferat să bea cafeaua făcută acasă, la Chișinău.

Un ministru a mers la București cu cafeaua de la Chișinău
Un ministru a mers la București cu cafeaua de la Chișinău

Victoria Iftodi a savurat din băutura adusă de acasă tocmai când premierul Pavel Filip saluta gazdele și vorbea despre însemnătatea ședinței comune a celor două Guverne.

În cadrul ședinței comune a celor două Executive, vor fi trecute în revistă proiectele comune și vor fi stabilite prioritățile de cooperare pentru viitor. Totodată, vor fi semnate mai multe acorduri bilaterale în diverse domenii. La finalul ședinței, premierii Pavel Filip și Viorica Dăncilă vor susține declarații de presă.

Тема:
Guvernul Moldovei - știri de ultimă oră, proiecte, reforme (151)

Tematic

Filip se întâlnește, joi, la București, cu Iohannis, Dăncilă și Dragnea
Pavel Filip tete-a-tete cu Viorica Dăncilă. Ce au discutat cei doi premieri
Tagurile:
cafea, Victoria Iftodi, Guvernul României, Guvernul RM


Știrile Zilei