04:15 13 Decembrie 2019
În direct
  • EUR19.28
  • USD17.32
  • RUB0.27
  • RON4.04
  • UAH0.74
Guvernul

Tot Guvernul, împreună cu Pavel Filip, chemat astăzi în Parlament

© Sputnik / Miroslav Rotari
Politică
Sa primesc un link scurt
8310

Deputații se întrunesc astăzi în ultima ședință din acest an. La ultima ședință plenară a Parlamentului premierul Pavel Filip va prezenta Parlamentului raportul privind implementarea Programului de activitate al Guvernului.

CHIȘINĂU, 14 dec - Sputnik. Sesiunea de toamnă a Parlamentului se va încheia pe data de 14 decembrie. La ultima ședință plenară a Parlamentului premierul Pavel Filip va prezenta Parlamentului raportul privind implementarea Programului de activitate al Guvernului.

Plenul Parlamentului urmează să confirme în funcție trei membri noi ai Consiliului Coordonator al Audiovizualului: Corneliu Mihalache, Iulian Roșca și Lidia Viziru.

De asemenea, Parlamentul urmează să ratifice Declarația Comună referitor la instituirea Consiliului de Cooperare Strategică de Nivel Înalt dintre Republica Moldova și Turcia, precum și Acordul între părțile Convenției privind cooperarea polițienească în Europa de Sud-Est privind schimbul automatizat de date ADN, date dactiloscopice și date de înregistrare a autovehiculelor.

De asemenea, deputații vor dezbate proiectul Strategiei naționale de dezvoltare ”Moldova 2030”, modificările la Legea insolvabilității și Regulamentul de organizare și funcționare a Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică în redacție nouă.

Potrivit Regulamentului Parlamentului, sesiunea de toamnă începe în luna septembrie şi nu poate depăşi sfârşitul lunii decembrie.

Tematic

Deputații din Moldova se întrunesc în ultimele două ședințe în mandat deplin
Deputații din Moldova vor fi amendați la locul de muncă
Surpriza care li se pregătește deputaților aleși în circumscripțiile uninominale
Tagurile:
Pavel Filip, Guvern, Parlament


Știrile Zilei